joi, 17 octombrie 2013

hai, fă pe bucătarul


Domnilor, cât de mult vă place să primiți micul dejun la pat? Exact atât de mult le place și lor. Ce-ar fi dacă v-ați surprinde iubitele din când în când cu un mic dejun la pat? Ar fi o zi roz și vi s-ar face toate poftele după un astfel de gest. Hai, lăsăm deoparte expresia: ”bine, bine dar nu știu să gătesc”. Vorbim de mic dejun nu de o seară festivă. Dacă nu știi să gătești două ouă cu cașcaval și șuncă ia un pix, o hârtie și scrie:
”De cumpărat pentru iubita mea pe mâine dimineață
- un fir de trandafir
- pâine
- unt
- gem
- miere
- iaurt
- șuncă de pui
- ceai/cafea”
Dimineața te ridici din pat fără să o trezești și te furișezi în bucătărie. După ce îi ungi două felii de pâine cu unt, o lași pe ea să aleagă dacă preferă miere sau gem, pui șunca de pui alăturat, e tot preferința ei dacă îi e pofta sau nu, îi desfaci frumos iaurtul și-l pui pe tava cu care o servești la pat, e cea pe care ai pus deja trandafirul, iar fix lângă iaurt ii pui o ceașcă de ceai. Iei tava, intri in dormitor, o trezești cu un sărut și ”Bună dimineața, iubito!”
După ce vei citi bucuria din ochii ei și vei primi un sărut să nu începi să te lauzi prietenilor că ești mare bucătar, NU EȘTI !

Stai liniștit n-am uitat de cafea, o beți împreună în bucătărie după ce speli tu vasele în care ai servit-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu